Rebella Theater


 

Rebella Theater

Stichting Rebella is eind 2021 opgericht. Onze missie is om door middel van eigen producties en installaties mensen samen iets te laten beleven waarin zij ook een stem hebben.
Onze visie is dat door een gedeelde ervaring, de sociale cohesie toeneemt en dat onderling begrip een gezonde leefomgeving stimuleert. Met als richtlijn de quote van Multatuli: “Vanaf de maan af gezien zijn wij allen even groot”.
Ons werkgebied is heel Nederland waar we met onze stichting juist die locaties proberen te vinden waar wij een verschil kunnen maken.

We werken zo breed mogelijk en proberen onze wens om verbinding te brengen vorm te geven door een onvergetelijke beleving te creëren. Dat doen we door het plaatsen van installaties, we geven in samenwerkingsverband voorstellingen, we organiseren activiteiten op speciale locaties. Dit alles is helemaal gericht op samenwerking en saamhorigheid door middel van theater en kennisoverdracht en bovenal de stimulering van creativiteit die in iedereen schuilt.You are the Circus Band